جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۱۰۳۹۷۷
فرمانده انتظامی تهران:

بیش از هزار نفر از معتادان متجاهر در پایتخت از اتباع بیگانه بودند | کاهش تخلفات مربوط به اتباع از ۷ به ۵ درصد

بیش از هزار نفر از معتادان متجاهر در پایتخت از اتباع بیگانه بودند |  کاهش تخلفات مربوط به اتباع از ۷ به ۵ درصد
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به همکاری‌های مشترک پلیس و شهرداری تهران در حوزه‌هایی مانند ساماندهی دستفروشان، گفت: در حال حاضر ۱۹.۸ درصد جرائم کشور در تهران رخ می‌دهد.

به گزارش فراز؛ سردار عباسعلی محمدیان با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر ۱۹.۸ درصد جرائم کشور در تهران رخ می‌دهد و ۲۵ درصد تماس‌های فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ از این شهر ثبت می‌شود.

محمدیان اضافه کرد: روزانه حدود ۱۶ هزار و ۸۰۰ نفر به مراکز انتظامی تهران مراجعه می‌کنند و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تماس با سامانه ۱۱۰ برقرار شده است؛ یعنی به‌ طور میانگین هر دو ثانیه یک‌بار تماسی با پلیس گرفته می‌شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ عنوان کرد: در این مدت سه میلیون و ۶۹ هزار مأموریت میدانی انجام شده و بیش از ۶۰۰ هزار پرونده در مجموعه انتظامی تشکیل شده که ۶۵ هزار مورد از طریق مشاوره و مددکاری به سازش منجر شده است.

و با اشاره به وضعیت اتباع خارجی در پایتخت گفت: از مجموع ۸۰۵ هزار نفر اتباع، ۶۲۵ هزار نفر دارای برگ سرشماری و ۱۲۵ هزار نفر دارای مجوز اقامت بودند. بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر نیز اتباع غیرمجاز هستند که سال گذشته ۴۰ هزار نفر و امسال ۱۷۰ هزار نفر از آنان رد مرز شدند.

محمدیان افزود: در برخی پروژه‌های ساختمانی اعلام می‌شود که به دلیل کمبود نیروی کار، امکان رد مرز بیشتر وجود ندارد؛ به همین دلیل برای پنج هزار نفر مجوز فعالیت موقت صادر شد تا زیر نظر کارفرمایان مشغول باشند.

به نوشته ایسنا؛ وی گفت: تخلفات مربوط به اتباع از ۷ درصد به حدود ۵ درصد کاهش یافته و آمار قتل میان اتباع نیز ۶۵ درصد کاهش داشته است.

سردار محمدیان با اشاره به همکاری مؤثر قوه قضاییه به‌ویژه در کنترل سارقان تصریح کرد: در حالی که طی سال‌های گذشته همواره با رشد ۱۰ تا ۱۹ درصدی سرقت مواجه بودیم، در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل ۱۱ درصد، در سال ۱۴۰۳ حدود ۳۰ درصد و در سال جاری نیز ۲۳ درصد کاهش سرقت ثبت شده است. در مجموع، طی دو سال و نیم اخیر شاهد کاهش ۵۳ درصدی وقوع سرقت در پایتخت بوده‌ایم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه بیش از هزار نفر از معتادان متجاهر از اتباع بیگانه بودند، خاطرنشان کرد: مدت زمان نگهداری این افراد از دو ماه به شش ماه افزایش یافته و معتادان ساکن شهرستان‌ها پس از ترخیص به محل زندگی خود بازگردانده شده‌اند. در مراکز نیز کارگاه‌های تولیدی ایجاد شده تا با آموزش مهارت، زمینه اشتغال آنان پس از خروج فراهم شود.

وی درباره تأمین امنیت محلات نیز گفت: از سال ۱۴۰۲ طرح امنیت محله‌محور با حضور پلیس در مساجد آغاز شد. همچنین سامانه پیامکی ویژه معتمدین محلات راه‌اندازی شده و تاکنون ۵۲ هزار نفر از طریق این سامانه نیازها و گزارش‌های امنیتی محلات را اعلام کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آمریکا همه «گرین کارت‌های» صادر شده برای ایرانیان را دوباره بررسی می‌کند

حمله پهپادی به میدان گازی خورمور و قطع برق در سلیمانیه عراق

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی